How To Fix Mental Health

Posted on Dibaca: 56 Kali

How To Fix Mental Health – Omtrent 100 billioner bakterier og andre organismer lever i tarmen vår, og det er flere bakterier enn celler i menneskekroppen. Mange av bakteriene vi har er faktisk nyttige og hjelper med kroppslige prosesser som fordøyelsen. De bidrar til å opprettholde kroppsfunksjonen ved å behandle og absorbere næringsstoffer. Mikrobiomet ditt bidrar til å øke absorpsjonen av næringsstoffer og energi fra mat, og disse fantastiske bakteriene bidrar også til å øke immunforsvaret.

For at mikrobiomet ditt skal yte sitt beste, er det viktig å rense tarmen og spise sunt på en måte som fremmer dannelsen og dyrkingen av flere kulturer av gode bakterier i tarmen.

How To Fix Mental Health

How To Fix Mental Health

Å ha den rette balansen av bakterier er avgjørende for god tarmhelse. Det kan bidra til å forhindre en rekke forhold som:

Can A Life Coach Help Me Fix My Life?

Vår moderne livsstil kan ofte forstyrre balansen mellom disse bakteriene, sammen med antibiotika og lignende medisiner. For de som opplever en usunn tarm, inkluderer vanlige symptomer magekramper, utilsiktede vektendringer, konstant tretthet, søvnproblemer, hudirritasjoner og visse matintoleranser. For mange tror de at dette bare er måten kroppen fungerer på, men å rydde opp i kostholdet og gjøre positive livsstilsendringer kan løse mange av disse problemene og forhindre mer alvorlige problemer.

For å begynne å gjøre kostholdsendringer, erkjenne at det er visse matvarer som må kuttes ut. Et typisk vestlig kosthold (3) (høyt innhold av animalsk protein og lite fett) består av bearbeidet mat og animalsk kjøtt, som kan redusere antall bakterier i tarmen, og regelmessig inntak av frukt og grønnsaker har vist seg å redusere visse bakterier. . Kan være skadelig (4). Når du renser tarmene, prøver du ikke å tørke ut bakteriene, du finner måter å øke de gunstige bakteriene ved å spise mat som støtter veksten deres.

Når du begynner å legge til mat, er det viktig å forstå at fiber er nøkkelen til en glad tarm. Se etter mat med ufordøyelig fiber eller prebiotika for å øke bakteriene som allerede er i tarmen din. Noen gode matvarer som fungerer bra er:

Disse matvarene vil støtte de gunstige bakteriene i tarmen som bifidobakterier. Å ta et probiotisk supplement for å øke antallet bakterier i tarmen og legge til følgende matvarer for å støtte deres vekst og bærekraft kan også være nyttig.

The Way We Talk About Mental Health Is Broken. Here’s How To Fix It

Fermentert mat er flott for tarmgjenoppretting og inneholder levende bakterier som hjelper til med å dyrke flere kulturer av forskjellige bakteriestammer over tid (jo mer variasjon og jo flere stammer, jo bedre). Noen eksempler på populære matvarer som lett kan kastes i andre retter:

Det er viktig å velge disse matvarene som har lite sukker. Selv om tarmbakteriene dine elsker å spise sukker, kan for mye gi mat til mindre nyttige bakterier og gjøre det vanskeligere å dyrke de beste formene for å støtte helse og fordøyelse.

De fleste vil finne suksess ved å kutte ut mat, legge til forskjellige elementer og se hvordan disse matvarene får dem til å føles. Den beste måten å gjøre dette på er sakte. Hold en matdagbok og noter hvordan du har det i løpet av uken. Hver person har sin egen erfaring, så det å finne det beste gjøres litt om gangen og er basert på individet og deres livsstil.

How To Fix Mental Health

En annen nyttig måte å gjøre endringer på er å sørge for at du får nok søvn til å hvile kroppen. Drikk nok vann daglig for å holde deg hydrert. Trening kan øke mikrobiell tetthet og endre tarmbakterier som hjelper til med fordøyelsen (5). Ved å ta sunne livsstilsvalg vil tarmen og kroppen din ha en sjanse til å tilbakestille seg og fungere bedre.

The Costs Of Not Caring: How To Fix Our Broken Mental Health Care System

2) Börnigen, D., Morgan, X. C., Franzosa, E. A., Ren, B., Xavier, R. J., Garrett, W. S., Huttenhower, C. (2013).

3) Singh, R.K., Chang, H., Yan, D., Lee, K.M., Ukmak, D., Wong, K., Abrok, M., Farahnik, B., Nakamura, M., Hao Shu, T. , Bhutani, T., Liao, W. (2017).

5) Allen, J.M., Mailing, L.J., Niemiro, G.M., Moore, R., Cook, M.D., White, B.A., Holscher, H.D., Woods, , J.A., (2018) Hei! Jeg er Lauren. Jeg er på et varmt oppdrag for å hjelpe deg med å balansere hormonene dine og leve ditt beste liv.

Nå har du hørt at både tarmhelse og hormonell helse er viktig, men de to henger uløselig sammen (som betyr at helsen til den ene avhenger av den andre, og omvendt).

How To Fix Mental Health In Engineering (starting With Myself)

Faktisk starter de fleste hormonelle ubalanser i tarmen, og tarmen har en kraftig innflytelse på hormonene våre. Dette er fordi tarmmikrobiotaen vår:

Pro-tips: En rask, enkel og effektiv måte å sette i gang tarmhelsen din på er med kvalitetsprobiotika. Dette er merket jeg bruker og du kan bruke koden SOFRESH15 for å spare.

Når vi har en sunn balanse av mikrobielle bakterier i tarmen, kan tarmen vår gjøre noen ganske fantastiske ting (se ovenfor). Men i dagens verden er vi utsatt for en rekke giftstoffer, kjemikalier, forurensninger, bearbeidet mat, reseptbelagte medisiner, alkohol, narkotika og stress som ødelegger tarmmikrobiomet vårt, og forårsaker det som kalles dysbiose, eller tarmbakteriell ubalanse. .. Når dette skjer, kan det føre til:

How To Fix Mental Health

Når tarmbakterier er i ubalanse, absorberes ikke mat og næringsstoffer godt og store molekyler kan passere gjennom tarmveggen, noe som øker matfølsomheten og betennelsen i kroppen. Dette kan utløse en immunrespons og, hvis den ikke behandles, føre til en autoimmun tilstand, nedsatt eggløsning eller progesteronproduksjon (infertilitet), overstimulert østrogen eller testosteron (smertefulle menstruasjoner, PCOS, endometriose og utbrudd) og blokkert skjoldbruskhormon. (metabolisme, temperatur, humør osv.).

Jail Waitlist For Mental Health Help Hits New Record. This Plan Proposes A Statewide Fix.

Når tarmbakterier er i ubalanse, klarer ikke mikrobiomet vårt effektivt å absorbere næringsstoffer fra maten/kosttilskuddene våre (som deretter brukes til å produsere hormoner). Over tid kan dette føre til næringsmangel, en grunnårsak til mange hormonelle ubalanser.

Omdannelse av skjoldbruskkjertelhormon krever en sunn tarmflora (omtrent 20 % av denne forekommer i tarmen din), slik at du kan få nok T3, den aktive formen for skjoldbruskkjertelhormon, til å opprettholde energien, stoffskiftet, vekten, kroppsvarmen og reproduksjonen. Systemstabilt (blant mange andre roller). Hvis tarmen din ikke fungerer optimalt, kan du oppleve symptomer på hypotyreose, selv om skjoldbruskkjertelen din er frisk.

Når estrobolomet ditt, en samling av insekter i tarmen dedikert til å behandle og fjerne østrogen fra kroppen, er balansert, holder det østrogennivået ditt balansert. Men når disse feilene blir ubalanserte, fører din evne til å eliminere østrogen ofte til østrogendominans, smertefulle, tunge menstruasjoner og hormonelle ubalanser forbundet med PMS.

Dessuten kan dårlig skjoldbruskmetabolisme (se ovenfor) føre til forstoppelse, noe som kan svekke østrogen-elimineringen og føre til østrogendominans.

America Needs To Fix Its Broken Mental Healthcare System

Lurer du på om du har en usunn tarm som påvirker din hormonelle helse? Vanlige tegn og symptomer inkluderer:

For å optimalisere tarmhelsen din, som vil fungere for å balansere hormoner og opprettholde en sunn menstruasjonssyklus, her er noen av de enkleste og mest effektive naturlige trinnene du kan ta:

Å spise en rekke næringsrike matvarer rik på kvalitetsprotein, fiber og fett sikrer at kroppen din blir forsynt med ingrediensene den trenger for å produsere sunne hormoner, optimalisere fordøyelsen, regulere blodsukkeret og øke gode tarmbakterier. Effektiv avgiftning. Prøv å fokusere på å legge til en ny/annen frukt eller grønnsak og protein hver uke (eller se #2 for flere tips).

How To Fix Mental Health

Å spise forskjellig mat basert på hvor du er i syklusen din støtter ikke bare forskjellige hormonsvingninger ved å møte ulike ernæringsbehov, men å rotere forskjellige matvarer og matlagingsmetoder overeksponerer ikke tarmen din for en bestemt mat. En inflammatorisk respons. Sjekk ut dette innlegget om hvordan du spiser for hver fase av syklusen din eller sjekk ut min hormonbalanse-tilbakestillingsplan for fasespesifikke oppskrifter, handlelister, anbefalt mat og mer.

Mental Health & Addiction Links, And Dual Diagnosis Treatment Az

Rolig, avslappet spising lar kroppen din ta seg inn i det parasympatiske nervesystemet (hvile- og fordøyelsesmodus) og absorbere næringsstoffene du inntar på riktig måte (mot å spise når kroppen er på farten eller stresset. Som svar på en “trussel”). Energi må ledes bort fra fordøyelsen). Prøv å spise minst ett måltid om dagen mens du sitter ved et skrivebord uten distraksjoner (f.eks. telefon, TV, osv.). Tillat deg selv å slappe av og nyte til det fulle. Bonuspoeng hvis du kan gjøre det med en venn, et familiemedlem eller en du er glad i!

Probiotika jobber for å fylle tarmen med mange sunne bakterier og kan være utrolig nyttig, men det er mye slangeolje i den, så det er viktig å gjøre undersøkelser før du kjøper noe probiotisk kosttilskudd (til info om dette er merket jeg personlig bruker. Og Anbefal til kunder, du kan bruke min kode SOFRESH15 for å spare 15 %).

Mindre kjent, men fortsatt like viktig, er å inkludere prebiotika i kostholdet ditt, som er matvarer som mater de sunne bakteriene for å formere seg og vokse. Gode ​​kilder til prebiotisk rik mat

How to become licensed mental health counselor, how to find a mental health therapist, how to fix your mental health, how to become a mental health counselor, how to fix mental illness, how to be a mental health therapist, how to become a mental health therapist, how to become a mental health professional, how to mental health, how to fix mental problems, how to fix mental ed, how to be a mental health counselor